Meer dan 25 jaar ervaring met batterijen      Enorm assortiment en lage prijzen

 
 
Opmerkingen
  • Alle waarderingen betonen
  • Dat zeggen de kopers.:
  • 5 van  5
    Alex L.:
    Bijzonder snelle levering!
  • 5 van  5
    Alexander L.:
    Bestelling snel ontvangen, correct verpakt. Goede service!
  • 5 van  5
    Olaf B.:
    Bedankt, alles goed.
  • 5 van  5
    Alex L.:
    Accu+levering helemaal goed!
  • 5 van  5
    J S.:
    Prima site. Alleen geen status van je bestelling of een trace nummer waarop het pakket terug te vinden is. Het is nu elke dag hopen dat het pakket gebracht wordt :)

Opmerkingen

5 von 5 (20)
4 von 5 (2)
3 von 5 (0)
2 von 5 (0)
1 von 5 (0)
gemiddelde waardering 5 van 5 heel goed
aantaal warderingen = 22

 

 

22 Opmerkingen
  • <
  • 1
  • >

 

5 van 5 heel goed

21.11.2018

Bijzonder snelle levering!

beoordeling van Alex L. afgegeven

5 van 5 heel goed

09.08.2018

Bestelling snel ontvangen, correct verpakt. Goede service!

beoordeling van Alexander L. afgegeven

5 van 5 heel goed

24.05.2018

Bedankt, alles goed.

beoordeling van Olaf B. afgegeven

5 van 5 heel goed

13.05.2016

Accu+levering helemaal goed!

beoordeling van Alex L. afgegeven

5 van 5 heel goed

25.07.2013

Prima site. Alleen geen status van je bestelling of een trace nummer waarop het pakket terug te vinden is. Het is nu elke dag hopen dat het pakket gebracht wordt :)

beoordeling van J S. afgegeven

5 van 5 heel goed

29.11.2012

misschien kunnen jullie ook de bezorg dag er bij vermeldden, ik kan daar namelijk niks over terug vinden. Veder was het prima.

beoordeling van simone . afgegeven

5 van 5 heel goed

25.02.2012

Goedemorgen, wat is jullie levertijd ongeveer?

beoordeling van Cyriel . afgegeven

5 van 5 heel goed

20.01.2012

Hallo Marco,bedankt voor de snelle service,het is goed en voor een goede prijs,voor herhaling vatbaar. groetn uut kerkenveld

beoordeling van john . afgegeven

5 van 5 heel goed

13.09.2011

Ik zocht een batterij voor een palm treo 300, na een mailtje naar accu24.nl over de voorraad van deze batterij en de eventuele levertijd, kreeg ik direct een mailtje terug. 4 werkdagen later kwam hij al door de brievenbus, batterij past perfect en doet het zeer goed. Dus Marco(van accu24.nl) bedankt voor deze super service. Accu 24.nl is zeker de moeite van uw aankoop waard.

beoordeling van Stephan M. afgegeven

5 van 5 heel goed

21.02.2011

Dank voor de correcte afhandeling van mijn bestelling - mooi dat je de route kan volgen van Duitsland tot in Almere! Dankzij de nieuwe batterij is mijn oude iPad weer tot leven gekomen!

beoordeling van Anne S. afgegeven

5 van 5 heel goed

31.01.2011

Hartelijk dank voor het sturen van de accu. Heel fijn dat ik kon zien wanneer deze aangeboden zou kunnen worden. Geen vragen aan buren voor aannemen van een pakje.Super- Tot een andere keer.

beoordeling van Mw. A. afgegeven

5 van 5 heel goed

27.12.2010

Ik ben zeer tevreden over de snelle en goede aflevering van mijn Thoshiba accu. De accu heeft een goede capaciteit(2,5 uur)en werkt tot volle tevreden heid. Ik wens je alvast een goed uiteinde en een voorspoedig 2011 toe aan jou en je familie. Piet van Vliet

beoordeling van Piet v. afgegeven

5 van 5 heel goed

26.08.2010

Ik had een verkeerde type accu besteld voor mijn laptop, dat trouwens vrij snel werd geleverd. Na contactname met dhr Marco werd er onmiddelijk onderzocht welk type accu ik nodig had en onmiddelijk opgestuurd. Ben meer dan tevreden.

beoordeling van VAHE A. afgegeven

5 van 5 heel goed

22.07.2010

NPFH100 accu en bijpassende lader besteld. Ziet er goed uit werkt feilloos heeft ook info-chip ingebouwd zitten. Verzenden is ook geheel naar behoren verlopen kortom Top

beoordeling van Milo c. afgegeven

5 van 5 heel goed

30.06.2010

Ik wil je nog even bedanken voor de goede service en de melding dat de gevraagde accu week 26 zou komen. Hij is inderdaad een paar dagen geleden aangekomen en werkt perfect. Ook de mogelijkheid om te betalen met iDEAL heeft er mede voor gezorgd dat ik de bestelling bij jullie heb gedaan! Ik was ook positief verrast dat ik de zending met TNT TrackTrace kon volgen. Succes verder.

beoordeling van Alexander B. afgegeven

5 van 5 heel goed

19.06.2010

Bedankt, alles goed.

beoordeling van Gert J. afgegeven

5 van 5 heel goed

25.05.2010

Nieuwe accu voor mijn Asus R2H besteld. Lekker snel geleverd en natuurlijk het juiste onderdeel! Bij vragen even een mailtje sturen en binnen een uur heb je al reactie!

beoordeling van Rudi H. afgegeven

4 van 5 goed

25.05.2010

Ik ben zeer tevreden over jullie site. Misschien zou het alleen een verbeterpunt zijn dat jullie de levertijd bij een product zetten en dat TNT TrackTrace beschikbaar komt. Verder ben ik zeer tevreden over jullie service een goede prijs een goede levering gewoon goed. Ik kan dit iedereen aanraden!

beoordeling van Rick M. afgegeven

5 van 5 heel goed

15.05.2010

Zeer tevreden over jullie service! Goede informatie vooraf en snel antwoord op vragen. Na bestelling had ik de accu binnen enkele dagen in huis. Ook met werkzaam krijgen van oude nieuwe accu goede ondersteuning vanuit Accu24.nl Bedankt!

beoordeling van Lies S. afgegeven

5 van 5 heel goed

15.04.2010

Bijzonder snelle levering accu lijkt van goede kwaliteit maar de tijd zal het uitwijzen

beoordeling van Berry S. afgegeven

5 van 5 heel goed

01.11.2009

In 8 dagen bestelde accu voor Bosch boormachine thuis ontvangen.Dit alles volgens afspraak.Keurig !

beoordeling van Kees K. afgegeven

4 van 5 goed

08.10.2009

Een Hollandse bankrekening of nog beter Ideal zou uw verkopen beslist een stuk doen stijgen

beoordeling van p B. afgegeven

 

22 Opmerkingen
  • <
  • 1
  • >
 
naar omhoog