5 / 5 5 / 5
 

Meer dan 25 jaar ervaring met batterijen      Enorm assortiment en lage prijzen

 
 
Opmerkingen
 • Alle waarderingen betonen
 • Dat zeggen de kopers.:
 • 5 van 5
  Lars B.:
  zou fijn zijn als er een bevestiging mail gestuurd werd met verwachte levertijd. duurde een paar dagen langer dan er op de site aangegeven stond
 • 5 van 5
  Jan D.:
  Eerder een accu besteld voor mijn accuschroever en deze werkt perfect
 • 5 van 5
  Alex L.:
  Bijzonder snelle levering!
 • 5 van 5
  Alexander L.:
  Bestelling snel ontvangen, correct verpakt. Goede service!
 • 5 van 5
  Olaf B.:
  Bedankt, alles goed.

Milieu en Accu’s of Batterijen

Opmerking over het wegwerpen van gebruikte batterijen

De volgende instructies zijn bedoeld voor degenen die batterijen of producten met ingebouwde batterijen gebruiken en deze niet doorverkopen in de vorm die aan hen (eindgebruikers) wordt geleverd:

 

1. kosteloze terugname van gebruikte batterijen

Batterijen mogen niet bij het huisvuil worden weggegooid. U bent wettelijk verplicht gebruikte batterijen in te leveren zodat een correcte verwijdering kan worden gegarandeerd. U kunt gebruikte batterijen inleveren bij een plaatselijk inzamelpunt of bij een plaatselijke winkel. Als distributeur van batterijen zijn we ook verplicht om gebruikte batterijen terug te nemen, waarbij onze aanvaardingsplicht beperkt is tot gebruikte batterijen van het type dat we dragen of als nieuwe batterijen in ons gamma hebben. Daarom kunt u gebruikte batterijen van het bovengenoemde type met voldoende frankering aan ons retourneren of gratis rechtstreeks naar ons expeditiemagazijn sturen op het in de opdruk vermelde adres.

2. Betekenis van de batterijsymbolen

Betekenis van de batterijsymbolenBatterijen zijn gemarkeerd met het symbool van een doorgestreepte vuilnisbak (zie hieronder). Dit symbool geeft aan dat batterijen niet met het huisvuil mogen worden weggegooid. Voor batterijen die meer dan 0,0005 gewichtsprocent kwik, meer dan 0,002 gewichtsprocent cadmium of meer dan 0,004 gewichtsprocent lood bevatten, staat de chemische naam van de gebruikte verontreinigende stof onder het afvalbaksymbool - waarbij "Cd" staat voor cadmium, "Pb" voor lood en "Hg" voor kwik.

 
naar omhoog